Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gard infrastructura irigatii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Gard infrastructura Irigatii 200 ron/ml+TVA, gard inalt 2000 mm, panouri gard H 2000 mm cu fir 3,5 mm, stalpi din teava 60 x 40 x 2 mm cu H 2000 mm parte dreapta si brat inclinat L 500 mm, suport de sarma ghimpata, porti acces auto latime 4000 mm, din 2 bucati de cate 2000 mm, poarta auto inaltime 1 metru.

Sistemul de imprejmuire infrastructura irigatii executat din stalpi cu terminatie inclinata si panouri bordurate au aplicatii in sectoare in care accentul se pune pe securizarea facilitatilor.

Materiale folosite pentru realizarea gardului:

- stalpi gard cu un brat;

- sarma ghimpate;

- panouri bordurate zincate;

- accesorii prindere panouri.

Pentru acest proiect stalpii de gard galvanizati au fost prevazuti cu un capac sudat. Stalpii folositi pentru confectionarea sistemului de gard au o terminatie inclinata, la 45 grade. De asemenea, sunt prevazuti cu 3 inele pentru legare/fixare sarma ghimpata. Utilizarea sarmei ghimpate formeaza o bariera suplimentara de protectie

Pentru fixarea stalpilor de gard s-a decis asamblarea acestora in pamant. Este important de stiut ca atunci cand selectezi aceasta optiune de prindere trebuie sa ai in vedere faptul ca stalpii trebuie sa fie mai inalti cu 50 cm decat gardul.
Din Gura in Gura