Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Imprejmuire amenajare irigatii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Imprejmuire amenajare irigatii 200 ron/ml+TVA, gard inalt 2000 mm, panouri gard H 2000 mm cu fir 3,5 mm, stalpi din teava 60 x 40 x 2 mm cu H 2000 mm parte dreapta si brat inclinat L 500 mm, suport de sarma ghimpata, porti acces auto latime 4000 mm, din 2 bucati de cate 2000 mm, poarta auto latime 1 metru.

Sistemul de imprejmuire amenajare irigatii realizat din stalpi cu terminatie inclinata si panouri bordurate au aplicatii in sectoare in care accentul se pune pe securizarea facilitatilor.

Materiale utilizate pentru constructia gardului:

- stalpi gard cu un brat;

- sarma ghimpate;

- panouri bordurate zincate;

- accesorii prindere panouri.

Pentru aceasta lucrare stalpii de gard zincati au fost prevazuti cu un capac sudat. Stalpii utilizati pentru realizarea sistemului de gard au o terminatie inclinata, la 45 grade. De asemenea, sunt prevazuti cu 3 inele pentru legare/fixare sarma ghimpata. Folosirea sarmei ghimpate creeaza o bariera suplimentara de protectie

Pentru montarea stalpilor de gard s-a decis fixarea acestora in pamant. Este bine de stiut ca atunci cand alegi aceasta optiune de prindere trebuie sa ai in vedere faptul ca stalpii trebuie sa fie mai inalti cu 500 mm decat gardul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura