Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Teava otel recuperata 508x8 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Teava otel recuperata 508x8 mm executata din otel si a fost preluata din retele de gaz, retelele de transport titei, retele de apa, etc.

Aceasta teava poate fi reutilizata cu succes pentru diferite aplicatii: protectie cabluri/conducte, sprijiniri maluri, etc.

AVANTAJE

Utilizarea tevilor otel recuperate elimina diverse operatiuni: colectarea, sortarea, compactarea, impachetarea, taierea, forfecarea, maruntirea si topirea tevilor in turnatorie, toate aceste operatiuni fiind producatoare de emisii poluante si daunatoare mediului inconjurator.

Activitatea de reciclare asigura surse alternative de materie prima si contribuie la reducerea poluarii mediului. Reciclarea se poate face prin doua tipuri de actiuni: refolosire si valorificare. Produsele din otel pot fi dezasamblate si folosite in alte aplicatii fara a necesita procedeul de topire.

H Metal comercializeaza la comanda teava din recuperari, de asemenea, asigura servicii de debitare, sanfrenare si vopsire.

Distributia de teava din recuperari a venit din dorinta de a oferi, clientilor nostrii, solutii rentabile acolo unde lucrarile permit acest lucru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura